Mrs. Travelista: 2014 in review


IMG_0504

Here I am, one of the NKOTB (New ‘Kids’ On The Blogsphere), receiving the annual report which technically covers just 6 month time of 2014. That’s how long I’ve been blogging, by the way.

I’m so thankful for having such an interesting circle of fellow bloggers that inspire me in many ways. From the bottom of my heart, I thank you all for the comments, sharing, and support..

Wish you all a very Happy New Year..

The WordPress.com stats helper monkeys prepared a 2014 annual report for this blog.

Here’s an excerpt:

The concert hall at the Sydney Opera House holds 2,700 people. This blog was viewed about 17,000 times in 2014. If it were a concert at Sydney Opera House, it would take about 6 sold-out performances for that many people to see it.

Click here to see the complete report.

Advertisements

34 thoughts on “Mrs. Travelista: 2014 in review

    • Buka wordpress di komputer, masuk ke stats, terus lihat/baca bawahnya, ntar ada tulisan annual report (laporan tahunan), klik di situ, ntar di page annual report itu ada “share to your blog”..semacam itu deh..

      Like

  1. Bagi bagi kartu pos lagi…. Hahahaha…. Ikutan ah… Lol…

    Di sana prajurit dikenang sampai segitunya ya… Arc de triomphenya terkenal bahkan dijadikan setting berbagai film, buku, foto, dsb. Salut sama usaha pemerintah dan mereka yang ikut mengenang mereka lewat foto di depannya…

    Emmmm…. Kalo gak salah di film intouchables juga ada capture arc de triomphe… #kalogaksalahingat #makluminyahabisliburankerjaannyamaratonnonton… πŸ˜‰

    Like

  2. Wow surprise banget pas tau mba pernah di sangatta. Ternyata akses yg jauh nda membatasi semangat explorer yah mba. Anyway, salam kenal dari penduduk baru di Bontang (tetangganya sangatta)

    Liked by 1 person

    • Hai salam kenal juga, Ketty.. Makasih udah mampir..πŸ˜€ Yah begitulah ambisi jadi diplomat gak kesampaian, akhirnya jadi si Bolang aja..πŸ˜† Wah kalo Bontang lebih rapi daripada Sangatta.. Semoga kamu betah di sana ya..

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s